Aanmelden schepen die moeten laden of lossen bij TERA

U meldt zich maximaal een uur voordat u bij onze terminal arriveert aan middels Uniforme Aanmelding Barges op http://www.uab-online.eu. Aanmelden is pas mogelijk van zodra u zich binnen het gemarkeerde gebied van de Geofence bevindt.

Wij verwachten bij aanmelding dat u de ETA tijd correct kunt voorspellen.

Om te kunnen aanmelden moet u een geregistreerd gebruiker zijn van UAB. Registreren als nieuwe gebruiker doet u op http://www.uab-online.eu. Dit hoeft u maar één keer te doen. Als u eenmaal geregistreerd bent, kunt u direct inloggen als gebruiker van UAB en u aanmelden bij onze terminal. Uw inlog gegevens en paswoord van UAB dienen tevens als uw inlognaam voor de website van TotalEnergies Refinery Antwerpen. Zie voor meer informatie over het elektronisch aanmelden http://www.uab-online.nl

Wat kunt u verwachten na aanmelding via UAB bij TotalEnergies Refinery Antwerpen ?

Nominatie status:

Een schip dat zich aanmeldt via UAB moet op de aangegeven E.T.A. tijd daadwerkelijk laad gereed bij TERA aan de laadsteiger kunnen zijn!

TERA beschikt door uw elektronische melding reeds over alle benodigde gegevens. De laad/los informatie en Jetty planning kunt u inzien op de TERA Website.  Door het insturen van het UAB aanmeldformulier geeft u aan laad/los gereed te zijn. Tevens verplicht u zich er middels het invullen van de E.T.A. tijd op het aanmeldformulier toe, binnen 1 uur na telefonische afroep van TERA fysiek aan de aangewezen laad/los steiger te zijn. Het niet voldoen hieraan leidt tot het annuleren van uw aanmelding.

Door de UAB melding geeft u TERA toestemming om uw schip op te volgen via AIS.

Aanmeldingen via het loket Dispatch TERA blijven in de huidige vorm behouden. Enkel telefonische aanmelding wordt niet aanvaard.

Jetty planning:

Zodra de dispatch operator van TERA uw UAB aanmelding met ingevulde E.T.A. tijd ontvangt, wordt uw schip ingepland. Deze planning, inclusief een inschatting van de tijd dat het schip moet wachten voordat het behandeld kan worden, kunt u inzien op onze TERA website. De op deze website ter beschikking gestelde nominatie gegevens en jetty planning wachttijden zijn vrijblijvend en indicatief. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

De planning wordt regelmatig bijgestuurd en gepubliceerd. Hernieuwen van de publicaties gebeurt elke 15 minuten.

Login

 
of

Copyright 2023 TRA